Producten

Beautysalon Hermosa

Producten

Bij Hermosa gebruiken we volgende producten:

Keenwell

Keenwell is een fabrikant van make up-, gelaatsverzorging- en lichaamsverzorgingsproducten en wordt geproduceerd in Barcelona. Beogend op een jarenlange ervaring in deze sector, heeft Keenwell betaalbare producten ontwikkeld die de essentiële functies voor de huidbehandeling combineert met de moderne technologie en elektro cosmetica.

Depilève

Depilève is wereldwijd nummer 1 in professionele wax systemen en beschikbaar in 87 landen wereldwijd. Depilève’s overtuiging is dat een professioneel wax-systeem fabrikant, topklasse cosmetische producten moet kunnen aanbieden, om de best mogelijke ontharing behandeling aan u te leveren.

Gelish by Nailharmony

Gelish breng je aan als een lak, maar geeft het resultaat van een (color) gel. Een complete salon behandeling in slechts 30 minuten. Met de keuze uit 108 schitterende Gelish kleuren is er voor ieder wat wils, en Gelish geeft 3 weken lang een schitterend resultaat.

banner3

Golden Rose

Golden Rose Cosmetics draagt één begrip steeds hoog in het vaandel: Kwaliteit. Alle producten van de speciaalzaak zijn immers hoogwaardige, kwalitatief uitmuntende producten die desondanks aan een betaalbare prijs worden aangeboden. Niet alleen de gespecialiseerde klanten zijn overtuigd van het Golden Rose Cosmeticsgamma. Ook Miss België en alle Miss België-kandidaten vertrouwen steevast op Golden Rose Cosmetics.

Refectocil

Refectocil producten worden reeds meer dan 60 jaar gebruikt. Refectocil wimper- en wenkbrauwverf werd dankzij de miljoenen succesvolle toepassingen uitgetest en erkend als het toonaangevende product van de voorbije 60 jaar.

RELAX THE MIND, RENEW THE BODY, REVIVE THE SOUL

Ontdek welke behandelingen Beautysalon-Hermosa voor u in petto heeft.